Tulle-muren

OK-grænse-Grænsekontrol-toldkontrol-tolder-toldere
Grænsekontrol ved den sønderjyske grænse

Forrige uge aflagde jeg et besøg hos en gammel veninde i Mannheim i Sydtyskland. Da hun så mit pas spurgte hun forundret, hvorfor jeg havde det med. ”Du kommer jo fra et EU-land, så behøver du ikke at vise pas for at komme til Tyskland.”

grænsekontrol-2

– ” Det er heller ikke for at komme til Tyskland, at jeg har pas med. Det er for at komme tilbage til Danmark igen”, måtte jeg oplyse min veninde om. Hun så vantro på mig og jeg følte mig som idiot.

Med den seneste finanslov er der givet endnu en indrømmelse til det parti, Dansk Folkeparti, der får en til at føle sig som idiot, når man taler med folk fra vores tyske nabonation. Det parti har sørget for at vi nu skal sammenlignes med lande som Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn hvad angår dårlig behandling af mennesker i nød.

Det var Dansk Folkeparti, der sørgede for grænsebom og grænsekontrol i en situation, hvor flygtningestrømmen til Europa allerede var stærkt på retur. Tyskland gennemførte ganske vist også midlertidig grænsekontrol i sommers og det samme gjorde en række andre lande, men Tyskland har ophævet den igen, fordi årsagen til den, flygtningestrømmen, ikke længere findes. Det er kun få flygtninge, der kommer til Danmark nu.

Alligevel sørger Dansk Folkeparti for at vi som nation er til grin. Eller som Randahl Fink Isaksen tweetede: ”Med finansloven får vi nu spild af penge på yderligere 10 grænseovergange. Så mangler DF kun at bevogte de resterende 68.000 meter grænse samt de 8.750.000 meter kystlinje, som enhver kan benytte.”

Fa murens velmagtsdage
Fra murens velmagtsdage i Berlin

Der er altså rigeligt rum til yderligere initiativer fra din side, Thulesen Dahl. Jeg kan melde at der i Berlin endnu findes nogle gamle østtyske vagttårne fra den mur, der i DDR-tiden hindrede folk i at komme til Vestberlin. Dem kan du sikkert ikke købe, for de opbevares som museumsgenstande fra en svunden tid, men du kan måske låne dem. Og ved Gedenkstätte Berliner Mauer kan du finde inspiration til at opføre en lignende mur ved grænsen i Sønderjylland. Muren i Berlin tjente ganske vist til at holde folk inde, mens din mur skal tjene til at holde folk ude.

Alligevel kan du sikkert få et par tips der, som du kan bruge til din mur, Tulle. Ikke flere Nadia Nadim’er eller Özlem Cekic ’er her!!

Og mur-paradigmet har du til fælles med Walter Ulbricht og Donald Trump.

Hvor længe endnu skal DF have lov til at gøre den danske befolkning til grin, lukke den inde, så den til sidst blot består af en flok vanslægtede særlinge? Et spejlbillede af DF! Lad os få et folketingsvalg og få luften renset!

Og bild nu  ikke folk ind at det er dine foranstaltninger ved den sønderjyske grænse, der har bremset flygtningestrømmen. Det er Angela Merkel og EU, den organisation du bekæmper.

”Vi er ikke onde mennesker. Flygtningebørn må godt lege og spille fodbold”, siger Tulle mens kynismen driver ned ad hans slips og jakkesæt.

Velbekomme!

Knud-Aage Rahbek Lauridsen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s